Author Topic: Not Responding  (Read 1641 times)

BjarneD

    Reputation: 4
Not Responding
« on: May 14, 2012, 08:49:04 pm »
May 14, 2012, 08:49:04 pm
Hello,

When i start Lumion and i select a background, Lumion freezes. The screen is white and it's not responding. Can someone help?

Wolfenkaiser

RAD

    Reputation: 32
Re: Not Responding
« Reply #1 on: May 14, 2012, 08:50:57 pm »
May 14, 2012, 08:50:57 pm
computer specs?

BjarneD

    Reputation: 4
Re: Not Responding
« Reply #2 on: May 14, 2012, 08:55:20 pm »
May 14, 2012, 08:55:20 pm
Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6002) Service Pack 2 (6002.vistasp2_gdr.120402-0336)
System Manufacturer: Acer
       System Model: Aspire X3200
               BIOS: )Phoenix - Award WorkstationBIOS v6.00PG
          Processor: AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.2GHz
             Memory: 3838MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 9500 (GF 9400 + GF 8200)


Please help

Re: Not Responding
« Reply #3 on: May 14, 2012, 10:52:58 pm »
May 14, 2012, 10:52:58 pm
Hi Wolfenkaiser, the graphics cards you are using do not meet the minimum requirements for Lumion:
http://lumion3d.com/forum/f-a-q/lumion-2-minimum-hardware-requirements/

Also, using 2 different graphics cards in SLI mode will most likely not work.

BjarneD

    Reputation: 4
Re: Not Responding
« Reply #4 on: May 15, 2012, 02:22:16 pm »
May 15, 2012, 02:22:16 pm
Thanks for the help. I tried another PC and it worked!

Re: Not Responding
« Reply #5 on: May 15, 2012, 04:03:28 pm »
May 15, 2012, 04:03:28 pm
Thanks for confirming this :)