Author Topic: major problem  (Read 1475 times)

ben1arch

    Reputation: 7
major problem
« on: July 01, 2011, 08:23:35 am »
July 01, 2011, 08:23:35 am
I have three files I have been working on tonight.  When I open two of them, they are black.  The third one works fine.  In the two black ones, if I mess with the presets for the weather, it starts to show up but there is no map on the grass.  I have included two screen shots, one is the load screen where I select the file and the other is what the file looks like after I load it.  It isn't a memory issue because I have worked on files much larger.  These don't have much in them.  Any help would be greatly appreciated as I have to have this project done tomorrow.  I am using the 32 bit version.  I also have the 64 bit beta version and it does the same thing with the same files.

ben1arch

    Reputation: 7
Re: major problem
« Reply #1 on: July 01, 2011, 08:25:10 am »
July 01, 2011, 08:25:10 am
By the way, I am trying to load the top three files in the above image.

See3D.be

    Reputation: 16
Re: major problem
« Reply #2 on: July 01, 2011, 09:49:41 am »
July 01, 2011, 09:49:41 am
Did you check the advanced wather settings?

ben1arch

    Reputation: 7
Re: major problem
« Reply #3 on: July 01, 2011, 10:05:30 am »
July 01, 2011, 10:05:30 am
I checked the weather settings and all of them had change between the time I closed the file and reopened it.  I set all the settings and it looks correct except the terrain still doesn't show up.

Re: major problem
« Reply #4 on: July 02, 2011, 09:00:53 pm »
July 02, 2011, 09:00:53 pm
Can you go to my documents/lumion and find the scene files and zip them and attach them to your post. Maybe this way we can see what happened.

Re: major problem
« Reply #5 on: July 03, 2011, 12:56:03 pm »
July 03, 2011, 12:56:03 pm
This happened to me also. It's another form of this bug: http://lumion3d.com/forum/index.php?topic=1487.0
I managed to fix it as i described there.

Hope it helps. Bye!


ben1arch

    Reputation: 7
Re: major problem
« Reply #6 on: July 04, 2011, 11:20:52 pm »
July 04, 2011, 11:20:52 pm
Thanks Alex, I tried your solution but it didn't seem to help.  Its only two small files that it happened to, so hopefully it won't happen again.

Re: major problem
« Reply #7 on: July 11, 2011, 03:26:07 pm »
July 11, 2011, 03:26:07 pm
If you can find the scene file and attach it here as zip we might be able to take a look.

ben1arch

    Reputation: 7
Re: major problem
« Reply #8 on: July 11, 2011, 04:10:50 pm »
July 11, 2011, 04:10:50 pm
Here is a copy of the scene file