Author Topic: Corrupt Jepgs in animation output  (Read 1228 times)

Chewbacca

    Reputation: 14
Corrupt Jepgs in animation output
« on: December 05, 2010, 03:25:26 pm »
December 05, 2010, 03:25:26 pm
Rendered out a animation to jpeg seqeunce.  I went to use adobe premire pro to complie the jpeg string and get and error message "cannot open because of header error"   Some how the jpegs got corrupt.   Any ideas?

thanks.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by modifiedName »

Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #1 on: December 05, 2010, 03:34:15 pm »
December 05, 2010, 03:34:15 pm
Can you post one of the jpg's for me? Or email me one of them?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by modifiedName »

Chewbacca

    Reputation: 14
Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #2 on: December 05, 2010, 03:50:19 pm »
December 05, 2010, 03:50:19 pm
what is the support email address again?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by modifiedName »


Aaron

    Reputation: 80
Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #4 on: December 05, 2010, 08:30:17 pm »
December 05, 2010, 08:30:17 pm
Same issue here. Importing in 3dsmax ramplayer or in after-effects produces the same errors.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by modifiedName »

Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #5 on: December 05, 2010, 09:57:11 pm »
December 05, 2010, 09:57:11 pm
Ok I know the solution.

 

They are not JPG's but BMP's (we are fixing this in the next update)

 

So to get it working in after effects rename them all to bmp.

 

On the command line you can do this:

 

rename *.jpg *.bmp

 

Also when saving a new sequence try to save it as BMP as extention.

 

Hope this helps!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by modifiedName »